LLŠF prezidenta novēlējums Jaunajā gadā!

Lai arī kā gads noslēdzies, gadu mijā ir svarīgi atcerēties tieši labos brīžus. Sportistam, mazam vai lielam, sasniegums ir vienīgais atskaites punkts. Tas var būt kārotais rezultāts, vai goda vieta uz pjedestāla. Tā var būt izcīnīta sporta klase vai veiksmīgi uzvarēts pretinieks. Taču, ejot uz sasniegumu, nereti aizmirstas mācības, ko iegūstam pa ceļam. Un visbiežāk tās pavisam pazūd no prāta, kad neizdodas sasniegt ieplānoto.

Laimes moments, sasniedzot mērķi, parasti ir pavisam īss, un gluži kā gada ritējumam, arī sporta ceļam ir sākums un beigas. Tāpēc gribu Jums visiem atgādināt atcerēties par ceļu uz mērķi, kurš ir pildīts ar lielām uzvarām, krāšņs ar cilvēkiem, kas ir mums apkārt un palīdz šai ceļā, pilns dzīves un sporta gudrībām, ko iemācāmies, lai liktu lietā jau nākamajā reizē.

Katrā sporta ceļā ir gan uzvaras, gan zaudējumi, un arī 2022. gads loka šāvēju sporta dzīvē nav izņēmums. Tika pieņemti drosmīgi lēmumi, liktas lielas cerības, izjustas skaudras emocijas, taču galvenais pāri visam ir spēt saglabāt sevi – atcerēties par to, ka darbs dara darītāju un ticēt brīnumiem, pat tad, kad tie tūkstoš reižu jau izdzīvoti!

Tāpēc novēlu, lai 2023. gads loka šāvējiem ir ar drosmīgiem sporta ceļiem pildīts, tikpat bagāts ar mācībām un lai labie un vērtīgie cilvēki no jūsu dzīves nekad nepazūd!

Lai skaisti mērķi un vēl skaistāki ceļi uz to!

LLŠF prezidents Jānis Jakubanecs